Aloitapa kilpasuunnistus - am-kisoihin osallistuminen on helppoa!
Kokkolan SuunnistajatJulkaistu: 27.04.2022 11.22

Aloitapa kilpasuunnistus - am-kisoihin osallistuminen on helppoa!

Nyt kilpailukauden alkaessa seura haastaa niin kaikki vanhat kuin myös uudetkin kilpailijat runsaslukuisena mukaan kisareissuille! Keskiviikkona 4.5. pidetään Kannuksessa kauden ensimmäiset aluemestaruuskisat lajina sprintti, joten pikainen pyrähdys rakennetussa ympäristössä on tiedossa. Aluemestaruuskilpailuissa osallistujalla ei tarvitse olla kilpailulisenssiä, joten kokeilu on helppoa! Kisoihin matkataan yhteiskyydein ja kisakeskuksen leirissä on mukava käydä jälkipuintia ja juoda kisakahvit.


Näin iso joukko meitä oli 9.8.19 Himangalla am-viestissä.

Aluemestaruuskilpailuja on kauden mittaan eri matkoilla:

ke 4.5. sprintti Kannuksen Ura - kilpailukutsu - ilmoittautuminen lauantaihin 30.4. mennessä! Lisensittömät kisaajat ilmoittautuvat sähköpostilla.

su 22.5. erikoispitkä Kalajoen Junkkarit - Kilpailukutsu

to 26.5. viesti RasTiimi Haapajärvi - kilpailukutsu

ke 29.6. partio Kokkolan Suunnistajat ( 2-3 hengen joukkueissa kisattava laji ) - Kilpailukutsu

su 24.7. keskimatka Perhon Kiri

pe 16.9. Nivalan Urheilijat

KoS:n kilpailijat opastavat mielellään kisarutiineihin - ota halutessasi yhteyttä jo etukäteen esim Seppo Nurisaloon ( seppo.nurisalo@gmail.com tai puh 040 728 0865 ) neuvoja saadaksesi.

Ja jos kisainnostus herää, voi hankkia kilpailulisenssin Suomisport-sivustolta - se tarvitaan kansallisiin kisoihin. Lähiseurojen järjestämiä kisoja löytyy pitkin kesää Suunnistusliiton Irma-palvelusta Lisenssin hankintaan ja Irman kautta ilmoittautumiseen saa myös opastusta ja apua.