Seuran loma-asunnot Vuokatissa

Kokkolan Suunnistajilla on vuokrattavana paritalohuoneisto ja viikko-osakkeen tietyt viikot Vuokatissa jäsenille jäsenhintaan ja niiden vapaana ollessa ei-sesonkiaikana myös jäsenistön ulkopuolisille. Jäsenhintainen käyttö edellyttää jäsenmaksun suorittamista myös edeltävän vuoden ajalta.


Kevättalven sesonkiviikkojen ( KoS-Katin viikot 7-13 ja pääsiäinen ja Kulta-Katin viikot 9,10 ja 14 ) kohdalla menetellään seuraavasti: Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet voivat ilmoittaa lomaviikkotoiveensa edellisvuoden lokakuun loppuun mennessä loma-asuntovastaavalle kp-sinikka.tuomaala@pp.kpnet.fi. Viikot on varattava kokonaisina viikkoina, Kos-Katti perjantaista perjantaihin paitsi pääsiäinen ja Kulta-Katti lauantaista lauantaihin. Toivomus voi olla vain yhteen lomaviikkoon tai vaihtoehtoisesti pääsiäiseen. Mikäli samaa viikkoa haluaa useampi jäsen, ovat etusijalla ne hakijat, jotka eivät ole aikaisemmin loma-asuntoa varanneet sesonkiviikoilla, tarvittaessa varaaja arvotaan. Loma-asunnon vuokra on maksettava heti, kun sesonkiviikkojen varaajat ovat selvillä. Kulta-Kattiin ei saa viedä lemmikkejä.

Kos-Katin ja Kulta-Katin vuokraoikeus syyslomaviikolla 42 päätetetään e.m. periaatteiden mukaisesti kiinnostuneiden jäsenten kesken samoin kuin Kos-Katti Kainuun Rastiviikon aikaan, jos KRV pidetään lähellä Vuokattia ja Kulta-Katti, jos KRV sattuu viikolle 28. Viikon 42 vuokraamisesta kiinnostuneet ilmoittautuvat Sinikalle elokuun loppuun mennessä.

E.m. sesonkiviikoilla vuokraoikeuden arvonnassa ei voi voittaa samana vuonna kuin kerran eikä kahtena peräkkäisenä vuotena, mikäli arvontaan ilmoittautuu sellaisiakin hakijoita, joita e.m. karanteeni ei koske.

Huom! Vuokria maksaessasi käytä KoS-Katin osalta viitenumeroa 1038 ja Kulta-Katin osalta 1054. Seuran tilino on FI73 5162 0050 0487 95.


KoS-Katti

Paritalohuoneisto sijaitsee lähellä latuverkostoa ja laskettelukeskuksen hissejä osoitteessa Talvikkaantie 6 A 1.

Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja wc, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja wc. Huoneistossa on sängyt kuudelle, vuodesohva ja yläkerran aulatilassa taittopatjoja, TV ja radio, astiasto kahdelletoista, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskappi. Varastossa on suksienvoitelutila ja kaksi polkupyörää.

Viikkovuoro on perjantaista klo 18 perjantaihin klo 18. Huoneisto on siivottava itse.

Jäsenhinnat ( päivitetty 2.6.23, sitä ennen tehdyt varaukset entisin hinnoin )

Viikot 9 ja 42 400 €

Kainuun Rastiviikko 2024 ( Kajaani ) ja 2025 ( Vuokatti ) 500 €, muulloin 300 €

Joulu, uusivuosi ja viikot 10-15 300 €

Sesongin ulkopuoliset viikot 250 €

Arkivuorokausi 40 €, yksittäinen viikonloppuvuorokausi 50 € ja koko viikonloppu 150 €

Varaus tulee voimaan, kun vuokra on maksettu. Mahdollinen peruutus on tehtävä 1 kk ennen varauksen alkamista, mikäli se koskee Kainuun Rastiviikon ajankohtaa, viikkoja 8-17 tai 42-43, muutoin noudatetaan 2 vkon peruutusaikaa ja joka tapauksessa peruutetusta varauksesta peritään 50 euron omavastuu.

Kulta-Katti

Kulta-Katin viihtyisät lomahuoneistot sijaitsevat Katinkulta Klubin läheisyydessä kävelymatkan päässä sen palveluista ja aktiviteeteista osoitteessa Suojärventie 2 as 4 B. Asunnon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, olohuone-keittiö, sauna ja wc, ylhäällä tilava parvi, jossa kaksi vuodetta, sohva ja tv. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Viikkovuoro on lauantaista klo 17 lauantaihin klo 12. Vuokraan sisältyy liinavaatteet kuudelle ja siivous. Huoneistoon ei ole lupa viedä lemmikkejä.

Jäsenhinnat

Viikot 9 ja 42 500 €

Viikot 10, 14, 28, 44 ja 49 400 €Tiedustelut ja varaukset

Sinikka Tuomaala 050 4454856

kp-sinikka.tuomaala@pp.kpnet.fi

Muistathan Kulta-Katin varauskalenteria selatessasi, että KoS:n käytössä ovat vain viikot
9, 10, 14, 28, 42, 44 ja 49. Muut vapaat viikot eivät ole varattavissa.


Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.