Maakuntasuunnistusviesti Kälviällä 24.8.
Kokkolan SuunnistajatJulkaistu: 22.08.2024 15.24

Maakuntasuunnistusviesti Kälviällä 24.8.

Tänä vuonna maakuntasuunnistusviestin järjestelyvuorossa on Kokkolan Suunnistajat. Kilpailu juostaan Kälviän maastoissa lauantaina 24.8. Samalla käydään lasten Kompassi-cupin viestikilpailu seurajoukkueilla. Kisa käynnistyy yhteislähdöllä klo 11.

Kuntajoukkueista mukana ovat Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Nivala, Pedersöre, Sievi, Veteli ja Ylivieska, joista muutamilla kunnilla on useita joukkueita, joten yhteensä maastoon lähtee 22 viestin avaajaa. Viime vuonna voiton vei Kokkolan 1-joukkue Kaustisen 1-joukkueen sijoituttua hopealle. Kokkolan 2-joukkue oli tuolloin kolmas.

Kompassi-viestiin joukkueita ovat asettaneet IK Kronan, Kaustisen Pohjan-Veikot, Kokkolan Suunnistajat ja Vetelin Urheilijat. Yhteensä joukkueita asettuu lähtöviivalle yksitoista.

Yleisö on tervetullut seuraamaan viestiä ja kannustamaan oman kunnan joukkueita!

Opastus kilpailukeskukseen alkaa Kälviän keskustasta, josta maantietä 757 noin 5 km ja Korvalan metsätietä 1,3 km (Navigointiosoite Korvalan Metsätie 130). Pysäköinti on tien varressa, josta kävelymatka kilpailukeskukseen 300-600 m. Kilpailukeskus on maasto-olosuhteissa. Kälviän Marttojen kahvio palvelee kisavieraita.

Kilpailun nettisivut löytyvät täältä kohdasta Kilpailut. Nähtävänä ovat mm. joukkueiden kokoonpanot kohdassa Lähtöluettelot.

Kilpailun rasteilla järjestetään Maanantairastit 26.8. ja normaalitapaan omatoimirastit tiistaista lauantaihin.

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.