Kokkolan SuunnistajatJulkaistu: 26.04.2024 10.30

KoS:n kevään ja kesän tapahtumia

Tämän vuotiset takatalvet lienee jo koettu ja etenemme kohti kuivahtaneita metsiä.

Maanantairastikausi on päässyt jo hyvään vauhtiin. Maanantaina 20.5.seura osallistuu Kutsu kaveri rasteille-kampanjaan, joka järjestetään osana Maailman Suunnistusviikkoa. Tuolloin voi suunnistusta harrastava ottaa kaverin Maanantairasteille kokeilemaan lajia ilmaiseksi.

Hippo-Taitosuunnistuskoululaiset ovat pitäneet omia harjoituksiaan huhtikuun alkupuolelta lähtien ja osa heistäkin avaa jo kilpailukauden, sillä kolme joukkueellista suuntaa FinnSpring-viestiin Ilmajoelle 28.4. Suunnistuskoulun uusi muoto eli Perheryhmät starttaavat vappuna ja jatkavat kokoontumisia toukokuun keskiviikkoisin.

Kokkolan ensimmäisen ilmastopyöräilyviikon kaksi eri tasoista pyöräsuunnistusrataa ovat kierrettävissä 4.-11.5. ja myöskin alueen seurojen Fillarirastit alkavat KoS:n järjestämällä tapahtumalla ti 14.5. Ykspihlajassa.

KoS:n järjestämiä tossusuunnistuskisoja on tänä vuonna kaksi. Perinteinen Kärppäjahti kisataan su 19.5. Käläviän suunnalla ja elokuun lopulla 24.8. seura on vuorossa järjestää Maakuntasuunnistusviesti, jonka yhteydessä kisataan myös lasten sarjojen Kompassi-cupin viestikilpailu.

Kokkolan suomenkielisten koulujen suunnistustapahtuma pidetään ke 22.5. Santahaassa. Viime vuotiseen tapaan antavat seuran kokeneet suunnistajat ennakkoon ilmoittautuneille ryhmille aamupäivän aikana suunnistusopastusta ja iltapäivällä käydään yksilökilpailu. Tapahtumaorganisaatio julkaistaan lähiaikoina ja opastukseen ja kilpailun läpiviemiseen toivotaan taas aktiivista osallistumista. Pyydämme myös jälleen Emit-kortteja lainaan kilpailua varten.

Kauden aluemestaruuskilpailuista ensimmäiset käydään pitkän matkan kisana Kannuksessa 9.6.

Yhteistyökumppani Keski-Pohjanmaan Osuuspankin kanssa järjestetään perinteinen ja suosittu Hippo-tapahtuma Santahaassa ke 12.6.

Tämän jälkeen onkin aika matkata Jukola-viikonloppuun Kauhavalle 15.-16.6. Yhteiskuljetusta ei läheisen sijainnin vuoksi tänä vuonna järjestetä. Venlojen viestiin on tähän mennessä ilmoitettu viisi ja Jukolan viestiin neljä joukkuetta. Mukaan ennättää vielä ilmoittautumalla Seppo Nurisalolle puh 040 7280865.


Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.