KoS mukana Elban Talvipäivässä ja muita kevättalven kuulumisia
Kokkolan SuunnistajatJulkaistu: 19.03.2024 17.17

KoS mukana Elban Talvipäivässä ja muita kevättalven kuulumisia

KoS:n ja GIF:n yhdessä järjestämät avoimet hisu-kisat järjestettiin 16.-17.3. Köykärissä. Tapahtuma oli sekä K-P:n että ÖID:n ja E-P:n alueiden mestaruuskilpailut. Ilmoittautuneita keski- ja pitkälle matkalle oli yhteensä 144. Seura kiittää kaikkia järjestelyihin osallistuneita! Tulokset löytyvät täältä.

Samana viikonloppuna järjestettiin seuran organisoimana Suunnistusliiton koulutus lasten ja nuorten suunnistusratojen laatimisesta. Kouluttajana toimi Maritta Nurmi SSL:n koulutustiimistä. Koulutuksilla tähdätään siihen, että lapsille ja nuorille tarkoitetut harjoitukset ja kilpailut olisivat mahdollisimman tasalaatuisia. Yhdeksän KoS:n seuratyössä toimijaa saivatkin käydystä koulutuksesta meriittimerkinnän Irmaan ja jatkossa merkitään tähtimerkinnällä kilpailut, joissa on kyseisen koulutuksen käynyt ratamestari. Kiitokset osallistuneille!

Elban perinteinen Talvipäivä järjestetään la 23.3. Nuorisokeskus Villa Elbassa ja sen ympäristössä. Teemana on tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointi. Teemaan hyvin sopien KoS:n suunnistuskoulun tiimi on mukana järjestämässä lapsille Afrikan tähti-suunnistusta klo 11-15. Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Kevätkokouksessa ma 25.3. kuullaan viime vuoden toimintakertomus ja käsitellään tilinpäätös. Tervetuloa näissä merkeissä Hagströmin kiinteistön kokoustilaan klo 18 iltakahville!

Kevään seuramatka tehdään 5.-7.4. Stadisprinttiin, jossa on niin kunto- kuin kilpasuunnistusmahdollsuus perjantaista sunnuntaihin pääkaupungissamme. Joukko seuran jäseniä matkaa junalla tapahtumaan.

Talvikauden treenit jatkuvat vielä siten, että yo-kirjoitusten vuoksi tauolla ollut jumppa palaa torstai-iltoihin 4 kertaa ajalla 4.-25.4, viimeinen sähly pelataan la 6.4. ja Kipparihallin viimeinen juoksutreeni on ke 17.4

Kaikkien odottama Maanantairastikausi käynnistyy ma 8.4. ja omatoimirastit tiistaista lauantaihin pysyvät mukana kalenterissa.

Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantairastien yhteydessä Harriniemessä ma 8.4. suunnistustaitokouluna ja uutuutena aloittaa Perheryhmä-toiminta toukokuun ajan keskiviikkoisin, ensimmäinen kokoontuminen on vappuna 1.5. Mäntykankaan koululla. Näistä lisätietoja lähiaikoina!

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.