OLETKO KIINNOSTUNUT SUUNNISTUKSESTA JA NUORTEN KANSSA YHDESSÄ TEKEMISESTÄ? PERHEESSÄSI KENTIES ON AKTIIVISESTI LIIKKUVIA JA SUUNNISTUS ON MIELESTÄSI KIVA LAJI HARRASTAA?


Kokkolan Suunnistajat toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet ottamaan yhteyttä seuraan.

Kokkolan suunnistajien nuoriso- ja valmennusryhmä ajoi toimintansa alas kauden 2022 aikana. Seuran hallitus toteaa, että ilman tekijää seura ei voi vahvistaa jaostollista toimintaa. Tällä hetkellä tilanne on seuran näkökulmasta haastava, mutta toimintaa kehitetään ja tuetaan seuran urheilijoiden ajatuksia kuunnellen. Seura järjestään kauden 2023 aikana useita suunnistustapahtumia ja toiminta on mukavan monipuolista. Kokkolan Suunnistajat toivottavat kaikki vanhat ja uudet jäsenet, treenaamisesta ja valmennuksesta kiinnostuneet lämpimästi mukaan joukkoomme. Vuosi 2023 on Kokkolan Suunnistajien 70v. juhlavuosi, joka varmasti kiinnostaa tapahtumien osalta monia.

Kauden 2023 suuntaviivat:

Kaudella 2023 Kokkolan R1 (HD14-20, HD21) olevat suunnistajat toimivat omien tavoitteidensa mukaisesti. Harjoittelua tuetaan seuran yhteisillä treeneillä ja kilpailumatkoilla. Kilpailumatkat ja majoittumiset pyritään toteuttamaan yhdessä R2 (veteraani) suunnistajien kanssa. Jokaiselle seuran jäsenmaksun maksaneelle ja tavoitteellisesti/kilpailullisesti suunnistavalle R1 urheilijalle järjestetään tarvittaessa henkilökohtainen keskustelu, jossa käydään kauden suunnitelmat ja tavoitteet läpi. Hallitus haluaa tukea yksittäisiä urheilijoita kilpailullisten tavoitteidensa saavuttamisessa ja pitää tärkeänä, että jokainen tulee huomioiduksi. Tavoitteellisesti suunnistavalle nuorelle mahdollistetaan tuki henkilökohtaisella urheilijasopimuksella.

Tavoitteellisesti harjoittelevat ja kilpailevat olkaa yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Sanna Sarkkinen-Vuoriseen p. 040 5060845 (sanna.sarkkinen@pp.inet.fi)

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.