Maanantairastien D-radat kesätauon aikana
Julkaistu: 15.06.2022 10.02

Maanantairastien D-radat kesätauon aikana

Suunnistuskoulussa tavataan ke 22.6. viimeistä kertaa ennen kesätaukoa. Suunnistuskoululaisille järjestetään kuitenkin ma 27.6. alkaen mahdollisuus käydä etsimässä rasteja maanantairasteilla lyhyellä ja helpolla D-radalla ja hieman isompaa haastetta haluavat voivat valita C-radan. Nämä radat voi maanantaisten ajanottorastien lisäksi kiertää myös omatoimisina kullakin viikolla tiistaista lauantaihin.

Maanantairastien kalenterista löytää kunkin viikon tapahtumapaikan, jonne hakeudutaan klo 17-19. Ilmaisen kartan saa ma-rastikärryn toimihenkiklöltä, jolta voi myös halutessaan lainata emit-kortin leimausta varten. Kerro toimitsijalle että lainaaja on suunnistus koululainen, jolta ei peritä emit-vuokraa. Radan voi toki kiertää myös ilman ajanottoa.

Jos menette omatoimirasteille, tulee ilmoittautua kalenterista löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Kirjoita lapsen nimi kohtaan "Ilmainen kartta (alle 16-vuotiaat ja alle 20v KoS jäsenet) / syntymävuosi". Kartan voi tilata sähköpostiin tai ottaa sen lähtöpaikan postilaatikosta.


Kirjoita nimi kansiossa olevaan listaan.

Nähdään rasteilla!

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.