Lähdepä mukaan myös suunnistuskilpailuun!
Julkaistu: 11.04.2022 09.57

Lähdepä mukaan myös suunnistuskilpailuun!

Suunnistuskilpailut ovat tärkeä osa harrastustamme. Seuran oman porukan kanssa on kiva olla reissussa ja viettää aikaa kisakeskuksessa kilpailuun valmistautuen ja radan kierron jälkeen reitinvalintoja vertaillen. Niinpä mielellään näkisimme suunnistuskoululaisiamme mukana näissäkin tapahtumissa!

Kisakausi pääsee käyntiin kevään myötä ja ihan pian ovatkin ensimmäiset lähialueen kilpailut on jo käyty.

Suunnistuskisojen sarjoissa D tarkoittaa tyttöjä ja H poikia. Oma sarja valitaan syntymävuoden mukaan ja esim D/H12-sarjassa kilpailevat ne suunnistajat, jotka tänä vuonna täyttävät 11 tai 12 vuotta. D/H10-sarjaan osallistuvat tänä vuonna 10 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat. Joissakin kilpailuissa on oma sarja myös D/H8-ikäisille. Joskus saattaja saa läteä pienimmille tueksi mutta lapsi suunnistaa itse.

Annika ja Telma olivat mukana Ylivieskassa kaupunkisprinttikisassa sijoittuen palkintosijoille. Taustalla suunnistuskoulun ohjaajat Anne ja Kirsti.

Oma seura järjestää jokavuotisen Kärppäjahti-nimisen kilpailun lauantaina 28.5. Kälviällä ja sinne lähdetään taas porukalla. Muissa kuin aluemestaruuskilpailuissa tarvitaan kilpailulisenssi, jonka seura lunastaa kilpaileville suunnistuskoululaisille - kysy tästä lisää ohjaajilta!

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.