Julkaistu: 26.11.2019 00.00

Pelisääntöjä

Toiminnassamme noudatamme yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ja tässä niistä muutama muistutus.

Maksatussääntö 2021

Seuran maksamat korvaukset

Menotosite/matkalasku

Jos sinulla on saamista seuralta (materiaalihankintoja tai kulukorvauksia), käytä tätä lomaketta ja liitä mukaan kuitit. Matkalaskut tulee tehdä ko. lomakkeella seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä, laskussa on mainittava sotu. Laskut maksetaan kunkin kuukauden viimeisenä päivänä. Jos matkalaskua ei ole tehty kahden kuukauden kuluessa, oikeus korvaukseen raukeaa.

Talkootyö

Maanantairastien ratamestariryhmät ovat maanantairastikalenterissa. Jos sinulla on huomautettavaa taikka kysyttävää, ota yhteys Timo Ronkaiseen timo.ronkainen@anvianet.fi

Maalis-huhtikuussa ilmestyvän KoS:n Suunnistus-lehden jakelu hoidetaan talkoovoimin. Esa Saarela (050 444 5240) hoitaa järjestelyn.

Kisoihin ilmoittautuminen

https://irma.suunnistusliitto.fi

Jos ilmoittaudut kisoihin, mutta joudut syystä tai toisesta jäämään pois, on sinun maksettava osanottomaksu takaisin seuramme tilille.

  • Jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidat itse, eikä maksuja makseta jälkikäteen takaisin.
  • Osall.maksukatto kansallisiin kilpailuihin on aikuisilla 10 kilpailua ja nuorilla 20 kilpailua
  • Lisäksi SM- ja AM-kilpailuihin ja tärkeisiin viesteihin seura maksaa kaikkien osanottomaksut.
  • Rastiviikoille ilmoittautuminen maksetaan halvimman portaan mukaan.
  • Ilmoittaudu ajoissa!

Nuoret 15–20 -vuotiaat toimittakaa lisenssimaksulomakkeet rahastonhoitajalle. Kansallisen tason kilpailuihin osallistuttaessa on SSL:n kilpailija/lisenssimaksu pakollinen. Lisenssit uusitaan Suomisport-palvelussa, jossa uudetkin lajin harrastajat voivat rekisteröityä ja lunastaa lisenssinsä.

Palkitsemiset

Stipendisäännöt on uusittu vuodelle 2021. Stipendeillä palkitaan vain R1-suunnistajia. Stipendisummia on tarkistettu huomioiden eri suunnistuslajien kilpailijamäärät ja päätetty, ettei stipendiä lasketa, jos kilpailussa on ollut osanottajia vain 1-5. Suunnistaja voi saada rankin 1-luokan kaikista seuran virallisista suunnistuslajeista, mutta stipendi lasketaan vain yhdestä. R2-ryhmän SM-mitalistit palkitaan muutoin vuosittain erikseen päätettävällä tavalla.

Seuran uusimmat