Julkaistu: 05.08.2020 00.00

Elokuun alkuviikonlopun tulossatoa

Kesän kauneimman kisakeskuspaikan äänestyksessä olisi la 1.8. käyty Botnian avoimen pitkämatkan kisa korkealla. Sääkin suosi ÖID:n am-mestaruustaistoa, jonka ulkopuolella oli mukana myös joukko kos:laisia. Kansallisessa kilpailussa Santeri Kallion hyvät sijoitukset saivat jatkoa hänen voittaessaan kaikki 8 kisakumppaniaan sarjassa H13. Timo Hongell hallitsi jälleen sarjaa H35 ja H55-sarjan ykkönen oli Jukka Polso. Kolmanneksi sarjoissaan sijoittuivat Tuomas Hyyppä H40, Aulis Rantala H60 ja Raija Lumiaho D65.

Lähialueen kisatapahtumista olivat su 2.8. vuorossa Kannus-Rastit keskimatkan kisana. Seuran junioreista sarjansa voittivat Alisa Hyyppä D12TR ja Liina Hyyppä D16 sekä 7 sekunnilla ykkössijan sarjassa D10 ottanut Mette Ketola Martta Ojajärven sijoittuessa kolmanneksi. Matleena Ketola oli D12-sarjan toinen. Milja Hyyppä juoksi tällä kertaa yleisessä sarjassa sijoittuen hienosti kakkoseksi. R2-ryhmäläisistä voiton veivät Anne Stoor D70, Kari Koivumäki H55 ja Jorma Nissilä H60. Päivi Peltoniemi oli D40-sarjan toinen ja kolmannen sijan saavuttivat Jarkko Orjala H35 ja Seppo Nurisalo H65.