Julkaistu: 26.07.2020 00.00

Timo Hongellilla sekuntipeliä ja reilu voitto

Jos oli lauantaina Falkenin keskimatkan kisassa matalapaineisen tuulista, pilvistä ja sateistakin, tarjosi sunnuntain Kaustisen pitkän matkan kisapäivä kesäistä auringonpaistetta. Timo Hongell oli H35-sarjan voittaja molempina päivinä - lauantaina vain puolen sekunnin marginaalilla. Pedersöressä pidetyssä keskimatkan kisassa Santeri Kallio oli sarjassa H14 toinen ja samalle sijalla sijoittuivat Kirsti Kattilakoski D65 ja Eero Juola H70.

Pööskallion Pitkä kokosi KoS:n edustajia lähes 20.Timon lisäksi ykkössijan nappasi viime vuoden kilpailutauolta kuntoutunut Jorma Nissilä H60- ja Päivi Peltoniemi D40-sarjassa. Saman sarjan Minna Maunula oli kolmas ja Kirsti Kattilakoski jälleen toinen samoin kuin Anne Stoor sarjassa D70. Seuran junioreista sijoittuivat Mette Ketola kilpailukauden viidennessä startissaan toiseksi 12 kilpailijan joukossa sarjassa D10RR ja Oiva Ojajärvi kolmanneksi H10RR.

Falkenin kansallisten tulokset

Pööskallion pitkän tulokset

Viime vuoden kilpailijatulokkaana palkittu suunnistuskoululainen Martta Ojajärvi oli Pööskallion pitkän viides sarjassa D10RR