SM-keskimatkan kilpailu ja valmistava leiri (28.8 - 30.8.)
29.6.2020 14:04 Uutiset / Valmennusryhmä

SM-keskimatkan kilpailu ja valmistava leiri.

Valmennusjaosto järjestää SM-keskimatkan valmistavan leirin Jyväskylässä pe-su 28.8 - 30.8. Lähtö perjantaina Muurameen, jossa majoittautuminen 6 hengen mökeissä Riihivuorella. Mökeissä omat suihkut ja saunat. Mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe. Mökit pitää siivota itse.

Huolehdi että otat mukaasi oman GPS-laiteen ladattuna.

Lauantaina valmistautumista sunnuntain kilpailuun ja sunnuntaina kilpaillaan SM-keskimatkan kilpailu.

Leirin omavastuu ( pe-su)valmennukseen kuuluvilta urheilijoilta 30€. Seura maksaa urheilijalle majoituksen pe-su, perjantain iltapalan, lauantain ruokailut ja sunnuntain aamupalan. Sunnuntain muut ruokailut ovat omakustanteisia.

Urheilijalla on mahdollisuus tulla pelkästään SM-keskimatkan kilpailuun, jolloin omavastuu on 0€. Tällöin saapuminen majoitukseen tapahtuu lauantai illasta.

Ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, että tiedämme varata oikean määrän mökkejä. Kuitenkin viimeistään 16.8.2020 mennessä.

HUOM! Ilmoittautumislomakkeita on kaksi. Leirille osallistuvalle omansa, jossa maksetaan omavastuu ilmoittautumisen yhteydessä sekä pelkästään SM-keskimatkan kilpailuun osallistuvalle omansa. Ole tarkkana, että käytät oikeaa lomaketta.

Tervetuloa mukaan.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat