Suunnistuskoulun kilpailuharjoitus ke 25.8.
Julkaistu: 19.08.2021 00.00

Suunnistuskoulun kilpailuharjoitus ke 25.8.

Ke 25.8. harjoitellaan taas emit-leimauksen käyttöä suunnistuskoulun kilpailunomaisessa harjoituksessa. Lähtöpaikalle merkitään oikean kilpailun tapaan "lähtökarsina" ja matkaan lähdetään lähtöleimauksella.

Ratamestarit Emma ja Harri ovat laatineet RR ( rastireitti )-, TR ( tukireitti )- ja C-radat. Rasti- ja tukireitin radan voi kiertää vaikka kokonaan maastossa kulkevaa viitoitusnauhaa pitkin joskin tarkotus on mahdollisuuksien mukaan oikoa reittiä lyhyemmäksi. Rastireitin rastit ovat nauhalla ja tukireitin rastit puolestaan nauhan lähistöllä näkyvillä. C-rata on normaali kierrettävä rata ilman viitoitusnauhan tukea.Lähtö ja maali sijaitsevat skeittirampin ja grillikatoksen läheisyydessä.Suunnistuskoululla on vain rajallinen määrä emit-leimasimia, joten otathan sen kotoa mukaan, jos sellainen on.

Keskiviikolle on taas luvissa sateista ja viileää säätä. Muistetaan siis kumpparit, sadetakki ja A4-kokoinen muovitasku kartalle!

Roskarukan pysäköintialueelle ollaan tekemässä laajennusta ja kaupunki ohjeistaa pysäköinnistä näin.

Soiten alueella on voimassa laajennettu kasvomaskisuositus, jonka mukaan yli 12-vuotiaille suositellaan kasvomaskin käyttöä myös ulkotiloissa, mikäli 2 metrin turvaväliä ei ole mahdollista pitää.

Pukeudutaanpa lämpimästi ja nähdään keskiviikon harjoituksessa! Piirräpä osallistumiskertaruudukkoon tällä kertaa rastilipun kuva!





Seuran uusimmat

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.