Suunnistuskouluradat Palmassa 26.-30.5.
Julkaistu: 25.05.2021 00.00

Suunnistuskouluradat Palmassa 26.-30.5.

Hei suunnistuskoululaiset ja kotiväki! Tällä viikolla rasteja etsitäänkin hiukan etäämmällä keskustasta eli Palman metsässä ja kallioilla.

Käytettävissänne on jälleen kaksi rataa, joista erittäin helppo ja lyhyempi on Rata 1 . Toinen rata on 300 m pitempi ja sillä on pituutta 1,3 km: Rata 2.

Voitte tulostaa kartat yllä olevista linkeistä tai hakea valmiit kartat KoS:n omatoimirastien postilaatikosta osoitteesta Kustaa Aadolfinkatu 13. Voitte käyttää molempia ratoja ja huomioittehan myös, että kulkusuuntaa vaihtamalla saa kuljettavakseen uuden radan :)

Lähtöpaikalla ja maalissa on QR-koodi, jolla pääsee tarvittaessa suunnistuskoulun sivuille.

Tällä kertaa rastilippujen yhteydessä on myös kyseisen rastin numerokoodi eli rastitunnus, joka esim tällä rastilla on 43:

Suunnistuskartassa on painettuna Rastinmäärite-ruudukko, jossa vasemmalla on rastin järjestysnumero ja sen vieressä tuo rastitunnus.

Numeron vieressä lisäksi kerrotaan, millaisessa maaston kohdassa rasti on.

Tällä kerralla tehtävänänne on erityisesti tarkistaa, että karttaan merkitty rastitunnusnumero on sama kuin löytämällänne rastilla. Jos käytettävissäsi on Hippo Tsemppi-vihko, löydät asiaa rastinmääritteistä sivulta 32. Startti-vihkon käyttäjät voivat tarkistaa, joko olette tehneet kaksi reitin kulkemiseen liittyvää tehtävää sivuilla 13 ja 17.

Lisäksi muistattehan, että kartta suunnataan aina maaston mukaisesti ja tähän liittyen voitte kerrata asiat ja tehdä tehtävän Startti-vihkon sivuilta 24-25 ja Tsemppi-vihkon sivuilta 18-19.

Suunnistamassa käytyänne merkitkää päivämäärä ylös taka-aukeaman Käyntikerta-ruudukkoon, johon voitte lempivärillänne piirtää kulkemanne radan kolmannen rastin rastitunnusnumeron.

Palman kalliolla onkin mukava istahtaa vaikkapa pienelle eväshetkelle suunnistuksen jälkeen, kivaa rasteilureissua!


P.s. Tiedoksi ensi viikosta, että paikka on vaihtunut Hakalahden koululta Roskarukalle!


Seuran uusimmat

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.